Протестът на земеделските производители приключи преди да успее да се разгърне.

...
Протестът на земеделските производители приключи преди да успее да се разгърне.
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Тракторите не стигнаха до жълтите павета

Протестът на земеделските производители завърши преди да успее да се разгърне. Тежката техника не стигна до жълтите павета на столицата. Премиерът се извини за  " терористи ". А държавното управление и представителите на протестиращите подписаха меморандум, в който са вписани сделките от вторник вечерта.

Председателят на парламентарната комисия за надзор на службите за сигурност Атанас Атанасов е подал заявление за овакантяване на поста. Причината - водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бламирал предлаганата от него промяна в разузнаването.

Азербайджанското министерство на защитата разгласи, че е реализирано съглашение за прекъсване на огъня в Нагорни Карабах, предадоха Ройтерс и ТАСС.  По-рано бе обявено, че арменците в Нагорни Карабах са се съгласили с настояването на Азербайджан да прекратят боевете и да се разоръжат, а министерството на защитата в Баку заяви, че примирието влиза в действие в 13 ч. локално време (12 часа българско) през днешния ден.

Компанията Neuralink на Илон Мъск разгласи, че към този момент приема заявки от човешки субекти, подготвени да имат пробния компютърен интерфейс N1 вграден в техния мозък.

Експлозия е станала на борда на товарен кораб, плаващ в Черно море под флага на страната Того и екипажът му твърди, че се е натъкнал на морска мина близо до румънското пристанище Сулина, оповестява румънският всекидневник  " Ромъния либера ".

Отиде си едно от знаковите лица в най-новата българска публицистика - дългогодишният основен редактор на в. " Труд " Тошо Тошев. 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР